IBIZA ZOMERDAG woensdag 20 juli 2022

       Verslag Ibiza Zomerdag woensdag 20 juli 2022.

.

Als afsluiting van de zeer geslaagde Waanzinnige woensdagmiddagen, die in samenwerking met Stichting Hart, bij ons gegeven zijn, was er dan nu De Ibiza Zomerdag.

Helaas door de start van de vakantie en de andere evenementen in de buurt, was het niet super druk maar desondanks was het heel gezellig druk op de Ibiza Zomerdag.

.

De knutsel stands van Made By Melissa, waar de kinderen hoedjes konden versieren en waar bij de tweede stand de tasjes veranderd werden in de mooiste en leukste creaties door de tasjes met van alles te beplakken. Het was een groot succes.

.

En dan onze eigen Kristina, die van een lapje stof en een propje kranten gewoon een octopus wist te maken en de kinderen vonden het geweldig en daar gaat het toch om.

Melissa en Kristina super bedankt voor jullie goede inzet.

Onze twee schminkers, die we via Melissa kenden, waren echte artiesten, de kinderen kregen de mooiste tekeningen op het gezicht met glitters erbij, een groot succes…. ook jullie dankjewel.

.

Binnen konden de ouders, maar ook de kinderen, kennis maken met Story Gym, een clubje voor kleine kinderen die samen met ouders, wekelijks in de Speeltuin, leuke gym activiteiten op maat kunnen doen. Dit wordt gegeven door Marleen en Marjolijn, die ook de hele dag aanwezig waren.

Dayna, van Dayna Dance Academie, gaf een leuke dans workshop aan de kinderen die ook zelf allemaal mee mochten doen.

.

Omdat het thema Ibiza was hadden we een water glijbaan en 2 zwembadjes neergezet wat heel goed uit kwam op deze mooie super warme dag. Die afkoeling werd zeer op prijs gesteld!!

Met tussen door nog wat oud Hollandse spellen met o.a.:  vier op een rij en sjoelen, konden de kinderen zich allemaal goed vermaken.

De ouders/ begeleiders konden koffie/thee kopen en voor de kinderen was er weer fruit en gratis limonade.

.

Organisatie

Deze geslaagde middag is weer tot stand gekomen in samenwerking met Marion Huis in ’t Veld, van Haarlem Effect en de Sponsoren: De Gemeente  Haarlem, Pré Wonen, DekaMarkt, Stichting Hart …..  en natuurlijk niet te vergeten, de vrijwilligers van Speeltuinvereniging Kindervreugd, zonder vrijwilligers kunnen we zo’n dag niet organiseren.

Samen met jullie allemaal hebben we er weer een top dag van gemaakt , dankjewel!!    ….. en hopelijk tot volgend jaar!!

.

Klik op de link voor de foto’s:    2022 Ibiza Zomerdag foto’s

 

Reageren is niet mogelijk